joi, 12 februarie 2015

CDP ACCESS - DESPRE NACELA COMPACT 14 SI H18SX

CDP ACCESS - DESPRE NACELA COMPACT 14 SI H18SX

CDP ACCESS este o firma cu o vasta experienta, lider pe piata romaneasca si care ofera tuturor clientilor serviciul de inchirieri nacele si vanzari nacele la cele mai avantajoase preturi.

CDP ACCESS detine pe langa alte modele de nacele, nacela foarfeca electrica sau Compact 14. Acest tip de nacela are o inaltime de lucru de pana la 14 m, poate fi utilizata la interior sau pentru intretinerea diferitelor cladiri, poate sa ajunga si la acoperisurile mai inalte, sarcinile de lucru sunt indeplinite foarte rapid, se poate deplasa la inaltimea maxima, prezinta un nivel redus de consum, este confortabila, are o deplasare lina, asigura lucrul in conditii de siguranta foarte bune.

Compact 14 sau nacela foarfeca electrica este produsa de producatorul francez Haulotte Group care ofera clientilor utilaje de ultima generatie si cu un grad de siguranta maxim. Acest model este usor de transportat si de intretinut, iar suportul tehnic oferit de firma CDP ACCESS este unul excelent si raspunde in mod prompt fiecarei solicitari in maxim 24 de ore (solicitare din Roamania).

CDP ACCESS va ofera spre inchiriere nacela foarfeca pentru teren accidentat sau modelul H18SX care este ideala pentru repararea si intretinerea constructiilor, acoperisurilor, instalatiilor de incalzire, instalatiilor de semnalizare de pe drumuri, instalatii de armaturi, etc.

Acest tip de nacela ofera un nivel de securitate maxim si este in conformitate atat cu standardele europene cat si cu cele internationale. Modelul H18SX va pune la dispozitie numeroase beneficii si anume: confort pentru manevranti, operare usoara, prezinta miscari line, design spatios si ergonomic, manevrabilitate foarte buna in spatiile inguste, tractiune integrala, usor de transportat, fiabila, usor de intretinut, performante excelente in conditii de teren accidentat, productivitate crescuta.

Ca sa puteti beneficia de aceste nacele de o calitate extraordinara si de ultima generatie sau pentru a beneficia de mai multe detalii cu privire la aceste platforme autoridicatoare, va recomandam sa vizitati pagina web www.cdpaccess.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu